Guitar Hero 2 som webbspel

Dundersuccén Guitar Hero finns nu som webbspel och man kan rocka riktigt bra. Det är ju inte alltid man kan släppa loss framför teven.


Ta en paus från pluggandet eller jobbet och låt tangenterna spela. Keep on rocking in the free world!

Bongo Balls - Lätt att förstå, roligt under lång tid

Bongo Balls är en riktig höjdare till webbspel som är enkelt att förstå. Det kommer färgade bollar på ett räls och din uppgift är att hindra dem från att nå fram. Skjut bollar så att tre av samma färg möts, vilket gör att de försvinner. Otroligt kul!
Det finns liknande spel och jag ska plocka ut de bästa åt er. Men det måste vara gratis och det ska vara bra finish på spelen.

Desktop Tower Defense - Beroendeframkallande

Desktop Tower Defense är ett otroligt hyllat webbspel som är fullständigt beroendeframkallande. Det kommer en massa kryp som vill passera dig. Ditt jobb är att ställa upp kanoner som blockerar krypens väg och samtidigt skjuter på dem. I takt med att du tjänar mer pengar så kan du köpa fler torn och uppgradera dem. Börja på den enklaste nivån så har du snart förstått hur det går till.


Tower defense, eller Tower defence på brittisk engelska, är en helt egen spelgenre. Det finns fantastiskt många flash spel i denna kategori och alla är självklart inte bra. Här på bloggen kommer jag att tipsa om guldkornen.

Bloons - Ett av nätets mest populära webbspel

Bloons är en riktig dundersuccé till webbspel. Konceptet är lika enkelt som klurigt. Du är en apa som kastar pilar med målet att få hål på så många ballonger som möjligt. Det börjar enkelt och blir sedan klurigare.


Jag kommer definitivt att återkomma med fler spel från den underbara Bloons-världen.

Roliga webbspel - Guiden till de bästa spelen

Här med är guiden till de bästa och roligaste webbspelen officiellt öppnad. Jag kallar spelen för webbspel, andra benämningar är casual games, flash spel och den något svengelska stavningen webspel.

Jag uppskattar kommentarer och tips. Använd gärna kommentarsfunktionen flitigt.